Ha a legjobb macskacsapdát keresi,
MOST megtalálta!

“Macskacsapda tapasztalatok, vélemények, beszámolók, tippek.”

Videók a macska csapdázásáról:

A macskacsapda működés közben. Videónkon még egy prototipus verzió látható, középső taposóval, kétoldalas működtetési lehetőséggel. Idővel azt tapasztaltuk, hogy a macskákat egyáltalán nem érdekli, hogy a csapda átlátható-átjárható-e (ellentétben mondjuk a nyestekkel). Ő szívesen belesétál a zárt ketrecekbe is. Viszont lopakodva, sunyulva érkeznek a csapdába, és a nagyobb kandúrok esetében a hátukra csapódott az ajtó, hiába a 100 centis szerkezet. A probléma megoldására a kioldó szerkezetet a csapda vége felé toltuk el, így szinte a teljes macskacsapda hossz egy aktív csapdahosszként működik. A kifejlett, nyurga macskák is befoghatóak a csapdával.

A videón látható macska egy igazi fenevad hírében állt, valószínűleg autóból tették ki. Külterületi tanyán a kiscsirkéket lopkodta, amíg a gazda meg nem elégelte a dolgot. Vadsága okán szó sem lehetett arról hogy kézzel megfogják, sőt már az ember látványára is messzire futott. Száraz macskatáppal sikerült befogni, már az első éjszaka. Egy alapítvány közvetítésével új gazdihoz került. Sorsáról nincs további információnk.

Videók a macska csapdázásáról:

Cégünk nem csak gyártja és forgalmazza, használja is a macskafogó csapdát!

20 éves kártevőirtó gyakorlat, továbbá folyamatos terepmunkák tapasztalatainak eredménye ez a masszív, kompromisszumoktól mentes rókafogó csapda.

Saját gyártóbázisunk készíti a ketreceket, vásárlásával hazai munkahelyeket támogat.

Magyar termék, nem kínai silány minőség!

A macskacsapda házhozszállítása ingyenes!
Az ingyenes futárral való küldés feltétele az előreutalás, az elektronikus számláját e-mailben küldjük el.

Megrendelést telefonon, sms-ben és e-mailben egyaránt leadhatja.